Hvem er Liv

LivJuulMaj2017SortHvid

Jeg hedder Liv, er 45 år, gift og mor til to.

Min handelsuddannelse har ført til jobs, hvor jeg i små 20 år primært har arbejdet med procesoptimering, projekt- og personaleledelse. Læs mere om mine jobs, indhold og karrierevej på LinkedIn.

I marts 2012 blev jeg uddannet hypnotisør og hypnoseterapeut hos Human Progress ved Jacob Strachotta.

Senere samme år tog jeg mit første kursus i Access Bars. Fra 2012 – 2015 har jeg praktiseret i begrænset omfang både som hypnotisør og bars practitioner ved siden af mit dagjob. I januar 2016 fik jeg mit eget lokale i WTC Healthcare Center og skruede op for antallet af klienter. I juni 2016 blev jeg certificeret i Mindful Birth konceptet, og siden august 2016 har jeg arbejdet fuld tid som behandler.

I september 2016 blev jeg uddannet EFT og Matrix Reimprinting-practitioner hos Energipsykologi Danmark ved Mette Barfoed. Denne efteruddannelse har givet mig yderst anvendelige værktøjer og udvidet mit netværk af behandler-kollegaer indenfor dette felt. Netværket bruger jeg til sparring, og er med til at sikre, at jeg opretholder og udvikler mine nye kompetencer.

Siden har taget yderligere kurser indenfor EFT, og kunne fra december 2016 således melde mig på holdet af EFT børnekonsulenter og i februar 2017 supplerede jeg med EFT Advanced Practitioner.

Jeg er med i et netværk for Jacob Strachotta uddannede hypnotisører, der bruger hinanden til inspiration, efteruddannelse og sparring. Der udover modtager jeg supervision hos et par af mine EFT-dygtige kollegaer, og min indre skraldespand får jeg selv tømt ved bl.a. at deltage i Access bars-bytte-arrangementer.

Uanset behandlingsform tager jeg altid udgangspunkt i dig på dagen. Jeg betragter, og forholder mig ikke til rigtig eller forkert – det er som det er! Og derfra bevæger vi os hen imod det, du ønsker, i det tempo der passer dig.

Tak fordi du læste med så langt. Har jeg fanget din interesse og føles det let, kan du:

Kontakt mig på mail eller telefon
Bestille en tid
Følge mig på Facebook
Connecte på LinkedIn

Jeg håber, at vi ses!