Hypnose

Hypnose og hypnoseterapi er et effektivt redskab til at skabe positive forandringer i en persons tanker, følelser og handlinger. Det kan bruges til at forstærke det i dit liv, du gerne vil have mere af eller til det, du skulle ønske at skrue ned for eller helt slippe.

Med hypnose som værktøj hjælper jeg dig til at nå ind til dit ubevidste sind og ad den vej ændre uhensigtsmæssige overbevisninger, der står i vejen for dig og dine ønsker. Ved hjælp af hypnose og hypnoseterapi kan du slippe følelsesmæssige bindinger til situationer, begivenheder og hændelser, og der kan skabes varige forandringer, så negative tanker og følelser som fx uro, sorg, vrede eller bekymringer bliver opløst.

I den hypnotiske tilstand er underbevidstheden lydhør overfor nye positive forslag til ændring af vaner, overbevisninger og følelser. Hypnose er derfor en behandlingsform, der går direkte til sagens kerne, og sætter dig i stand til at gøre eller føle, noget andet end det du plejer – både mentalt og fysisk.

Sammen kaster vi lys over det der står i vejen for, at du kan være eller gøre det, du gerne vil.

Liv-Juul_bomærke_positiv-sideskifter

Hvad kan hypnose/hypnoseterapi hjælpe med?

Hypnose og hypnoseterapi kan bruges på stort set alt, der udspringer af en tanke og siden tanker fører til følelser, der giver sig udslag i vores handlinger, så er mulighederne mange.

BLANDT ANDET…
fobier (edderkopper, højdeskræk, etc.),
eksamensangst
stress
ensomhed
smertelindring
sportspræstationer
søvnløshed
handlekraft
… og meget andet

Er du i tvivl om hypnose kan hjælpe dig, så giv mig et kald  eller send mig en mail, så kan vi tale om mulighederne for dig.

Handlinger, oplevelser og hændelser kan ikke gøres om, men måden hvorpå du opfatter en bestemt oplevelse eller den måde du agerer i forskellige situationer kan ændres – hypnose og hypnoseterapi er blot een metode blandt mange.

Liv-Juul_bomærke_positiv-sideskifter

Al hypnose er selvhypnose

Alle kan komme (og er ofte) i en hypnotisk tilstand, men at arbejde med sig selv gennem hypnose er ikke nødvendigvis for alle. Jeg fungerer som en katalysator og et hjælperedskab, men den egentlige forandring er dit værk. Skal forandringen finde sted, er det vigtigt, at du er tilpas, tryg og klar til at modtage input.

Derfor er det vigtigt, at valget om at arbejde med et tema i hypnose er dit eget (og ikke din mors, venindes eller ægtefælles idé).

Liv-Juul_bomærke_positiv-sideskifter

Fordomme om hypnose

Dem er der mange af – et par af svarene er:

Nej – du oplyser ikke din dankortkode (heller ikke selvom jeg insisterer og trancen er meget dyb).

Nej – jeg overtaler dig ikke til at røve en bank for mig (men du skal betale for behandlingen)

Nej – jeg får dig ikke til at hoppe rundt som en høne (medmindre du meget gerne vil).

Vi starter sessionen med at tale om, hvad du ønsker at forandre, og så holder vi os til emnet. Dit ubevidste sind er meget opmærksom på at passe på dig, og skulle jeg bevæge mig udenfor det aftalte emne uden dit samtykke, er der noget, der gør, at du ikke lige har lyst eller overskud til at lukke op på det tidspunkt, eller sker forandringen hurtigere end du egentlig er parat til, så vil du helt automatisk tage dig selv ud af den hypnotiske tilstand. Det er præcist som det skal være, og derfor kan både du og jeg være trygge.

Ja – du kan få fornemmelsen af at glemme tid og sted – ligesom når du fordyber dig i en bog eller film.

Ja – du er tilstede og i stand til at føre en samtale med mig under hele forløbet, men en stor del af arbejdet og oplevelsen sker inde i dig selv. At du føler dig tryg og på bølgelængde med din hypnoterapeut er afgørende for en varig forandring og god oplevelse.

Liv-Juul_bomærke_positiv-sideskifter

 

Der er god mulighed for,

– at det bliver en interessant oplevelse for dig.
– at du efterfølgende vil opleve positive forandringer i dit liv.
– at forandringerne kommer snigende som små elementer af forbedringer i dit liv.
– at du derfor glemmer, hvor forandringen blev skabt.
– at forandring ikke gør ondt.