EFT/Matrix Reimprinting

Emotionel Friheds Teknik er en body/mind metode og betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan får mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

Man kan kalde EFT for emotionel akupunktur uden nåle. Med EFT kan du trække den følelse frem, der generer dig og slukke for den, når det er hensigtsmæssigt.

Det er en unik metode, der beroliger dig, så du kan tænke mere klart i forhold til dit problem.
Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

Med EFT sætter vi fokus på det du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt, mens der tappes/bankes blidt på bestemte meridianpunkter på hænder og hoved, for derved at rette op på ubalancer i kroppens energisystem, der hænger sammen med den aktuelle følelse.

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre. EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom. Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger. Det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – at vi fra at være ofre kan gøre os til herre over eget helbred. Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende.

Adskillige studier har slået fast, at EFT er et særdeles effektivt og sikkert redskab. Blandt andet har eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

Matrix Reimprinting handler om at få adgang til de overbevisninger og programmer, som ligger i vores underbevidsthed som adfærd, aktiviteter og vaner. I det omfang der er tale om overbevisninger, der er hæmmende for vores måde at begå os i livet, kan vi med teknikker i MR om-programmere og erstatte negative overbevisninger med positive, der virker støttende for vores adfærd, aktiviteter og vaner.

Programmer i vores underbevidsthed fylder 95-99% af vores daglige adfærd, aktiviteter og vaner. Vi bliver ”programmeret” fra vi starter livet – og særligt de første 6 år er vigtige, da vi i disse år oplever eller observerer ting for første gang. Programmerne indprentes via oplevelser, traumer, misforståelser og observationer af vores omgivelsers måde at være og agere på.

Disse programmer er baseret på billeder af erindringer, der ubevidst opfattes som nuværende begivenheder og kan være både positive og negative programmer.

Når de negative programmer har fremkaldt tilstrækkelig meget stress i os, vil vores krop prøve at afpasse os kemisk, hormonelt og cellulært til det nye niveau. Når dette sker er muligheden for udvikling af fysisk eller psykisk sygdom til stede.

Matrix Reimprinting kan ændre disse billeder og derved give krop og/psyke bedre betingelser for at komme sig.

Til hvem og hvad kan det bruges?
EFT/MR er for ALLE: Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det kan bruges i forbindelse med fx:
• Fobier
• Eksamensangst
• Tandlægeskræk
• Angst
• Allergier
• Vægttab
• Følelsesmæssige ubalancer
• Fysiske ubalancer såsom muskelspændinger
• og meget, meget mere….

Hvor mange sessioner?
Det er svært at sige, hvor mange sessioner, du har brug for – det afhænger af dig og din udfordring/dit problem.

På første session hos mig, lærer du altid EFT-teknikken så grundigt, at du kan fortsætte på egen hånd, men som så meget andet, kan det være godt at få hjælp til at fange og bearbejde de rigtige situationer og følelser, der virkelig sætter dig fri, da de ofte ligger i det skjulte kan de være svære at finde selv.