Access Bars

Access Bars® er rigtig godt til at lindre tankemylder, stress, uro og søvnproblemer. Jeg har oplevet at det er utroligt virkningsfuldt på folk med bogstavsdiagnoser (bl.a. ADHD) og så virker det uden ord, hvilket giver et godt udgangspunkt for klienter, der ikke er parate eller i stand til at sætte ord på en fornemmelse/tilstand til at begynde med.

En bars behandling er blid og resultatet af en behandling er som minimum afslappethed og en fornemmelse af at have fået tømt den indre skraldespand – det giver dig mere energi og overskud til at håndtere det, der står lige for i dit liv.

Access Bars er en del af Access Consciousness grundlagt af Gary Douglas.

Access Bars® består af 32 punkter, der ved berøring skaber en afslapning i både krop og i hoved. Hvert af de 32 punkter berører et område i vores liv – fx tristhed, glæde, taknemlighed, penge, kontrol etc. Når punkterne berøres og “bars” aktiveres, er det som om alle eventuelle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip.

Under en behandling kan jeg vælge gøre brug af såkaldte “clearings”, der er med til at frigive blokeringer og accelere effekten, hvis du er med på at give slip.

Access Consciousness handler overordnet om at blive i spørgsmålet, at se på hvad der er muligt. Consciousness includes everything & judges nothing!®

En Access Bars behandling foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en briks hos mig. Jeg berører punkter på dit hoved og vi taler om de ting, der naturligt kommer op. Behandlingen virker også uden ord, så det kan også foregå i stilhed – vi ser hvad der sker og går med energien.

Mit udgangspunkt er altid dig på dagen og der er sjældent to sessioner, der er ens.